DAGENS LUNCH OCH TAKE-AWAY

VECKA 37: 9 – 13 september 2024

PRIS: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa (Studentpris: 115 kr)
(Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr)
Alla rätter går att få som take-away

MÅNDAG
• Grillad svensk kyckling med tzatziki & taboulleh
• Parmesangrillad broccoli, taboulleh & tzatziki (veg)
• Dagens soppa

TISDAG
• Pannbiff på norrländsk nötfärs med champinjonsås & potatismos 
• Frasig baljväxtterrin med rostad paprika & getost, klyftpotatis & tomatsås (veg)
• Dagens soppa

ONSDAG
• Högrevschili på norrländskt nötkött med svenska ekologiska bönor, pico de gallo, zuccamole, nachos & sallad
• Bönchili på svenska ekologiska bönor med pico de gallo, zuccamole & sallad (veg)
• Dagens soppa

TORSDAG
• Hamburgare på norrländskt älgkött med souvasrökt sidfläsk, coleslaw med picklad rödlök & salvia, svampcreme med Säsongs pommes
• Norrloumiburgare med Yanis fermenterad relish, tryffelmajonnäs & crispsallad med Säsongs pommes (veg)
• Dagens soppa

FREDAG
• Nattbakad norrländsk karré med potatisgratäng, pepparsky & säsongens rostade grönsaker
• Skogssvampbiff med potatisgratäng & säsongens rostade grönsaker (veg)
• Dagens soppa
• Dessert

FRYSTA TAKE-AWAY LÅDOR
• Frysta Matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)

DAGENS LUNCH OCH TAKE-AWAY – MAT EFTER SÄSONG

På restaurang Säsong på Boden Business Park serveras dagens lunch samt take-away.

Vi serverar dagens lunch mån – fre kl 11.00 – 13.30.
Vi anordnar även affärslunch, After Work, samt bokning av middagar.

Kontakta oss på info@sasongnorr.se eller 072-1631758

MAT GÖR SKILLNAD

Maten vi äter spelar en central roll för oss som människor, men även för våra lokalsamhällen. På Säsong strävar vi efter att tillhandahålla ett hållbart måltidskoncept med lokalproducerade råvaror efter säsong så långt det är möjligt. Bra för hjärna och kropp. Bra för våra lokala matproducenter. Tillsammans gör vi skillnad genom mat.

OM SÄSONG

Säsong är ett nytt koncept för restaurang, konferens och hotell på Boden Business Park.

Säsong präglas av ett tydligt hållbarhetstänk kring mat och möten, med betoning på att välja råvaror och influenser efter de fem säsonger som finns att uppleva i norra Sverige: vinter, vårvinter, vår, sommar och höst.

Säsong, Peetgården och Foodmaker drivs av Almost There.

Om oss