DAGENS LUNCH OCH TAKE-AWAY
VECKA 38: 16 – 20 september 2024
PRIS: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa (Student- och pensionärspris: 115 kr)
(Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr)
Alla rätter går att få som take-away
MÅNDAG
- Lasagne al forno på norrländsk nötfärs – toppad med Säsongs tomat- och löksallad med Peetgården-odlad mangold
- Veg: Vegetarisk lasagne med spenat & ricotta – Säsongs tomat- och löksallad med Peetgården-odlad mangold
- Dagens soppa
TISDAG
- Raggmunkar på Sangis potatis med stekt fläsk – Jockes lingonslaw
- Veg: Raggmunkar på Sangis potatis med stekt alspånsrökt tofu – Jockes lingonslaw
- Dagens soppa
ONSDAG
- Teriyakikyckling med ris, asiatisk coleslaw på lokalproducerade grönsaker & limedressing
- Veg: Asiatisk svamp med soja & ingefära, ris, asiatisk coleslaw på lokalproducerade grönsaker & limedressing
- Dagens soppa
TORSDAG
- Panerad torsk med dill- & gräslöksemulsion, mandelpotatispuré & Säsongs picklade grönsaker
- Veg: Zucchinibiffar med mandelpotatispuré, dill- & gräslöksemulsion & säsongspicklade grönsaker
- Dagens soppa
FREDAG
- Slottsstek med gräddsås, potatis & rostad brysselkål
- Veg: Fylld portabello med rostad potatis, säsongens rostade grönsaker & BBQ-sås
- Dagens soppa
- Efterrätt ingår alltid på fredagar !
FRYSTA TAKE-AWAY LÅDOR
• Frysta Matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)
DAGENS LUNCH OCH TAKE-AWAY – MAT EFTER SÄSONG
På restaurang Säsong på Boden Business Park serveras dagens lunch samt take-away.
Vi serverar dagens lunch mån – fre kl 11.00 – 13.30.
Vi anordnar även affärslunch, After Work, samt bokning av middagar.
Kontakta oss på info@sasongnorr.se eller 072-1631758
MAT GÖR SKILLNAD
Maten vi äter spelar en central roll för oss som människor, men även för våra lokalsamhällen. På Säsong strävar vi efter att tillhandahålla ett hållbart måltidskoncept med lokalproducerade råvaror efter säsong så långt det är möjligt. Bra för hjärna och kropp. Bra för våra lokala matproducenter. Tillsammans gör vi skillnad genom mat.
OM SÄSONG
Säsong är ett nytt koncept för restaurang, konferens och hotell på Boden Business Park.
Säsong präglas av ett tydligt hållbarhetstänk kring mat och möten, med betoning på att välja råvaror och influenser efter de fem säsonger som finns att uppleva i norra Sverige: vinter, vårvinter, vår, sommar och höst.
Säsong, Peetgården och Foodmaker drivs av Almost There.
Om oss