DAGENS LUNCH OCH TAKE-AWAY
Vi uppdaterar dagens lunch varje vecka. Välj mellan dagens två rätter eller veckans husman.
För aktuell vecka och meny, vänlig besök oss på Facebook eller Instagram.
PRIS: 130 kr inkl. salladsbuffé och soppa
(Student- och pensionärspris: 115 kr)
Dagens soppa och salladsbuffé kan även köpas separat för 79 kr.
På fredagar ingår efterrätt.
Alla rätter går att få som take-away!
FRYSTA TAKE-AWAY LÅDOR
• Frysta Matlådor 82 kr (studentpris: 72 kr)
DAGENS LUNCH OCH TAKE-AWAY – MAT EFTER SÄSONG
På restaurang Säsong på Boden Business Park serveras dagens lunch samt take-away.
Vi serverar dagens lunch mån – fre kl 11.00 – 13.30.
Vi anordnar även affärslunch, After Work, samt bokning av middagar.
Kontakta oss på info@sasongnorr.se eller 072-1631758
MAT GÖR SKILLNAD
Maten vi äter spelar en central roll för oss som människor, men även för våra lokalsamhällen. På Säsong strävar vi efter att tillhandahålla ett hållbart måltidskoncept med lokalproducerade råvaror efter säsong så långt det är möjligt. Bra för hjärna och kropp. Bra för våra lokala matproducenter. Tillsammans gör vi skillnad genom mat.
OM SÄSONG
Säsong är ett nytt koncept för restaurang, konferens och hotell på Boden Business Park.
Säsong präglas av ett tydligt hållbarhetstänk kring mat och möten, med betoning på att välja råvaror och influenser efter de fem säsonger som finns att uppleva i norra Sverige: vinter, vårvinter, vår, sommar och höst.
Säsong, Peetgården och Foodmaker drivs av Almost There.
Om oss