Säsong öppnar den 5 augusti på Boden Business Park

Almost There bakom den nya verksamhet Säsong – med restaurang, konferens och hotell på Boden Business Park

Säsong är ett nytt koncept för restaurang, konferens och hotell som öppnar på Boden Business Park den 5 augusti. Bakom satsningen ligger bolaget Almost There AB, som sedan tidigare driver mötesplatsen Peetgården och cateringverksamheten Foodmaker med bas i Boden. Säsong kommer att präglas av ett tydligt hållbarhetstänk kring mat och möten, med betoning på att välja råvaror och influenser efter säsong.

Boden Business Park är en mötesplats som skapar förutsättningar för att näringslivet ska växa så att Bodens kommun når sina tillväxtmål. Säsong kommer att erbjuda ett hållbart måltidskoncept, inspirerande möteslokaler och möjlighet till övernattning på plats för alla de företag, organisationer och studerande som vistas i lokalerna.

– För oss är det viktigt att skapa mötesplatser med ett tydligt hållbarhetstänk, och som får människor att tänka till. Vi kan lära oss mycket av att följa säsongerna, både när det kommer till vad vi serverar på tallrikarna men även vad vi inspireras av i möten med andra. Vi är stolta över möjligheten att verka inom Boden Business Parks lokaler för att leverera god service och bra mat tillagad med omsorg, säger Lina Ekström, utvecklingsansvarig på Almost There.

Konferenslokalerna kommer att namnges och inspireras av de fem årstiderna som finns att uppleva i norra Sverige; vinter, vårvinter, vår, sommar och höst. Maten i restaurangerna kommer att följa säsongerna och bestå av lokalproducerade råvaror så långt det är möjligt.

– Det är glädjande att vi kan presentera vår nya hyresgäst som är en etablerad aktör i Boden sedan några år med erfarenhet av restaurang och konferensverksamhet. Vi ser fram emot en fin höst och ett bra samarbete med många bra event,” säger Stina Mattsson på Boden Business Park

Säsong öppnar den 5 augusti 2024 på Boden Business Park. Mer information kommer att släppas närmare öppningsdatumet. Kontakta info@sasongnorr.se för information och bokning av konferens, catering eller hotell.

 

Vid frågor kontakta

Lina Ekström Morin, lina@almostthere.se, 070 221 46 30

 

Om Almost There

Almost There jobbar med helhetsbilden från jord till bord till dialog för att stötta lokal utveckling. Verksamheten verkar inom regional utveckling, cirkulära affärsmodeller, utbildning samt med att stötta impact-startups. Almost There driver mötesplatsen Peetgården, cateringverksamheten Foodmaker, utbildningen International Culture Producer och nu även Säsong, restaurang, hotell och konferens vid Boden Business Park. Företaget grundades 1998 och har idag sin bas i Boden samt på Ringön, Göteborg.